Bel: 0180 654 500 info@ttibarendrecht.nl

Legionella beheer

Niemand wil last van Legionella

Te veel Legionella wilt u niet in uw gebouw. De gevolgen kunnen groot zijn. Vaak vergezeld van de nodige publiciteit. Als beheerder of eigenaar van het pand kunt u eenvoudig aansprakelijk worden gesteld door uw huurders. Dat kan verregaande gevolgen hebben.

Gezonde en jonge mensen kunnen al heel ziek worden van Legionella of er zelfs aan overlijden. Maar wat denkt u van ouderen en kwetsbare mensen? Ziekenhuizen, verpleeghuizen en verzorgingshuizen zijn bij uitstek omgevingen waar extra voorzichtigheid is geboden. Goede beheersing en een systematisch plan van aanpak zijn hier essentieel. Laat TTI u hierbij helpen en ontzorgen.

TTI, dé preventiespecialist tegen Legionella

Het voorkomen van Legionella is een kwestie van periodiek spoelen, vastleggen en meten meten. Voor veel gebouw-eigenaren is dit een gedoe en een administratie waar u niet op zit te wachten. Toch bent u verantwoordelijk voor een sluitend beheer naar de buitenwereld. Denk aan overheid, verzekeraars en bovenal uw gebruikers.

Laat daarom TTI dit voor u doen. We voeren alle nodige maatregelen periodiek uit en leggen dit vast in een rapport of digitaal. U hoeft dit rapport alleen maar te overleggen als een instantie dit vraagt.

Laat de warme douche voor uw gasten niet als een koude eindigen.

Wat doet TTI voor u?

TTI kan uw Legionellabeheer volledig uit handen nemen. Van het opstellen van een risico-analyse en een beheersplan tot het nemen van watermonsters die we analyseren op de aanwezigheid van Legionella. Met TTI kunt u hierover heldere afspraken maken in een Service-abonnement.