Bel: 0180 654 500 info@ttibarendrecht.nl

Gasinstallaties

Gasinstallaties; de juiste aanleg is essentieel

Bij gasinstallaties denkt u waarschijnlijk als eerste aan cv-ketels, geisers, fornuizen en gaskachels. Dit zijn apparaten die werken op gas. Dat gas moet eerst bij die systemen aankomen. Een juiste en veilige aanleg van gasleidingen is superbelangrijk. Goed aangelegde installaties voldoen aan de voorgeschreven NEN-normeringen. In dit geval gaat het om onder andere NEN 1078 en NEN 8078.

Laat daarom alleen een gecertificeerde en erkende installateur hieraan werken. TTI is die erkende specialist. En dat al ruim 20 jaar.

NEN, niet zomaar een verzameling regels

De NEN, het Nederlands Normalisatie Instituut, is verantwoordelijk voor het uitgeven en onderhouden van normeringen en voorschriften voor alle technische sectoren in ons land.

De normeringen zijn voortdurend in beweging en worden periodiek aangepast naar de stand van de techniek, productieprocessen en nieuwste materialen. Natuurlijk zijn ook nieuwste milieu-, safety- en omgevingsaspecten meegenomen.

Deze regelgeving stelt hoge eisen aan installateurs. TTI vindt dit belangrijk en investeert veel tijd en geld in haar organisatie en medewerkers om voorop te lopen met kennis over en toepassing van de nieuwste normen. Als klant heeft u hier als eerste profijt van. U heeft de zekerheid dat uw installatie up-to-date en toekomst vast is aangelegd. Met alle bijbehorende garanties.

Weten hoe TTI uw gasinstallaties kan optimaliseren?

Maak eens vrijblijvend kennis en leg uw vragen of huidige situatie aan ons voor voor een vrijblijvend advies. U weet dan precies waar u aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn.