Bel: 0180 654 500 info@ttibarendrecht.nl

Dakbedekking

Waarom u met uw dak geen risico moet nemen

Een dak is een belangrijk deel van huis of kantoor. Het bepaalt je woon- en werkklimaat. Uw dak krijgt een hoop te verduren; van regen, hagel en storm tot felle zon. Niks is zo vervelend als een lekkend dak. De schade als gevolg van lekkages is al snel erg groot. Zelfs als u goed verzekerd bent, zit u nog met een hoop ellende.

Kies voor een ervaren en goed gekwalificeerde partner

Met een goede dakbedekking bent u voor jaren verzekerd van woon- en werkcomfort. Mits vakkundig aangebracht en daar gaat het nogal eens mis. De keuze voor een dakdekker wordt maar al te vaak gemaakt op prijs. Alsof de kwaliteit en het gebruikte materiaal overal gelijk zijn. Juist voor dakbedekking blijkt helaas maar al te vaak dat goedkoop duurkoop is. Want dakdekken is een vak. TTI beheert dat perfect en we leggen u graag uit hoe.

Soorten daken en hun bedekking

Er zijn veel verschillende soorten daken. Denk aan platte, hellende en bolle daken. Zo zijn er ook verschillende dakbedekkingen met elk weer andere aandachtspunten. Of u nu een bitumen dak heeft, een pannendak, een dak van zink of een groendak, ze eisen allemaal een specifieke benadering en vakkennis.

Misschien is het bij de vervanging van uw oude dakbedekking slim om eens te bespreken welke nieuwe, milieubewustere oplossingen er inmiddels zijn. Zo zien we bijvoorbeeld dat de traditionele bedekking met dakleer heel goed vervangen kan worden door modernere varianten. Er zijn meerdere oplossingen die milieubewust zijn en daarbij een lange levensduur kennen.

TTI heeft jarenlange ervaring met uiteenlopende soorten dakbedekking. Lees er hier meer over.

Het onderscheidende van TTI in dakwerk

Wat maakt TTI de betere partner in dakwerk? Om te beginnen heeft u met onze enthousiaste collega's mensen op het dak, die hun werk als een ambacht beleven en trots zijn op mooie resultaten en waardering van klanten. Hiervoor schept TTI ook het juiste arbeidsklimaat. Onze mensen worden voortdurend geschoold in nieuwe ontwikkelingen. Daar investeert TTI graag in. Zo krijgen zij de kans steeds beter te worden op hun vakgebied.

Een voorbeeld hiervan is de plaatsing van energiesystemen op daken. Veel eigenaren van huizen en utiliteitsgebouwen willen zonnepanelen, zonneboilers of combi-systemen hebben. U kunt zich voorstellen dat de dakbedekking hier perfect op moet aansluiten en vele jaren moet blijven zitten. Dat vraagt specifieke kennis. TTI beschikt hierover door ervaring en voortdurende scholing.

TTI volgt daarbij nauwgezet de richtlijnen van overkoepelende en algemeen erkende kwaliteitskeurmerken.

Betere vakmensen, leveren betere resultaten en laten u langer genieten van uw dak. Daarvoor rekenen we altijd een faire, transparante prijs. Bedenk dat de zoete smaak van een iets lagere offerte snel verandert in een bittere nasmaak vanwege lekkages of loslatende dakbekleding en een dak dat jaren eerder vervangen moet worden.

Zelf ervaren dat TTI haar beloften altijd waarmaakt?

Zit de levensduur van uw dak er bijna op? Ervaart u beginnende lekkages? Wilt u weten of u veilig energie-installaties op uw dak kunt laten monteren? Maak dan eens vrijblijvend kennis met ons.

Bel ons of stuur een mail, dan maken we graag kennis en een afspraak voor een vrijblijvende inventarisatie.